ianuarie 31, 2016

Înscrieri

 

Stimate doamne și stimați domni,

Este pentru prima data în România după 1990 când am reusit să fondăm o instituție reprezentativă a sectorului „învățământ“ public și privat din perspectivă patronală conform recomandărilor europene și legii dialogului social. S-au alăturat demersului nostru, instituții publice, universități de prestigiu din România din sistemul public și privat, institute de cercetare, unități din învățământul preuniversitar, furnizori de formare profesională.

Prezenta adresă este o invitație de a vă alătura unui demers, prin completarea formularului de susținere atașat, în interesul sectorului „învățământ“, pentru promovarea sistemului de educație din România, reprezentarea instituționalizată în raport cu autoritatea centrală dar mai ales în raport cu instituțiile Comisiei Europene unde a fost înregistrată FNIFP.

Practic orice angajator, instituţie publică, instituţie de invăţământ publică sau privată, agent economic indiferent de forma de organizare sau ONG se poate înscrie în calitate de membru onorific suţinător sau invitat pentru susţinerea demersului dialogului şi parteneriatului social sprijinind proiectul nostru fără costuri cu un efort minim dar un impact major.

Membrii pot susţine demersul prin simpla înscriere şi opţional prin implicare.

Situația angajatorilor cu numărul total de angajați pentru fiecare în parte, care se alătură demersului nostru, ne este necesară pentru solicitarea alocării unor fonduri suplimentare pentru cercetare, învățământ și formare profesională pentru sectorul de activitate „învățământ“, pentru a crea oportunități de parteneriate viitoare și includerea educației pe lista de priorități.

Menționăm că susținerea acestui demers nu presupune angajarea dumneavoastră în nici un mod (financiar sau juridic) dar vă oferă oportunitatea de a opta pentru eventuale parteneriate în viitor care vă pot aduce beneficii prin proiecte directe sau în parteneriat cu finanțare europeană.

Cele mai performante instituții în domeniul educației personalului și a rezultatelor obținute evaluate în baza unor criterii europene transparente vor fi nominalizate pentru „Gala Premiilor de Excelență în Educație“ în cadrul conferințelor FNIFP.

Vă invităm să formulați sustinerea dumneavoastră prin completarea formularului de susținere anexat. În acest sens vă rugăm să bifați care sunt opțiunile dumneavoastră din formular.

Așteptam documentul de susținere completat ONLINE sau scanat prin formularul de mai jos.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice informații suplimentare prin secretariat sau direct pe numărul președintelui : +40 722 262222.


Psih. Dr. Radu BĂLĂNEAN                                                               

Preşedinte Fondator FNIFP


DEPARTAMENT ÎNVĂȚĂMÂNT UNIVERSITAR  

Prof. univ. dr. George BICHICEAN, DHC      

Rector – Universitatea Româno-Germană  

 


CONSULTANT ÎNVĂȚĂMÂNT UNIVERSITAR

Prof. univ. dr. habil. Sorin CRIȘAN

Rector- Universitatea de arte Tîrgu-Mureș 


Ing. Adrian RADA

Prim-Vicepreședinte 

 


                                                                                                                                                 

Pentru înscrierea în FNIFP în calitate de membru susținător sau invitat vă rugăm să completați formularul:

A. ONLINE click aici: https://goo.gl/Z45Tk7

Sau

B. Descărcați formularul în format PDF de aici: Formular-Sustinere-parteneriat-FNIFP-2016

Completați-l și trimiteți-l scanat prin formularul de mai joss au direct pe e-mailul din antet.

Pentru înscrierea în calitate de membru asociat cu drept de vot vă rugăm să ne contactați prin secretariat.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj